Plăcintă cu brânză cremă de afine și banane

Plăcintă cu brânză cremă de afine și banane
Placinta cu branza cu afine si banane este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 269 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți banane, nuci pecan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Banane Cu Afine Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort De Banane Cu Afine Cu Glazură De Brânză Cremă, și Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați pecanele în coji de plăcintă necoapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
Nuci PecanNuci Pecan
2
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Feliați bananele în cruste răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
4
Cremă de zahăr și cremă de brânză împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CremăCremă
ZahărZahăr
5
Adăugați topping biciuit nondairy la amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
6
Se toarnă amestecul peste banane în ambele Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
7
Plăcinte de top cu afine. Se răcește cu cel puțin 4 ore înainte de servire sau se congelează pentru utilizare ulterioară. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista