Plăcintă Cu Brânză Adâncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați plăcinta cu brânză Deep Dish. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 427 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, smântână grea, ouă și apă cu gheață. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de remarcabil. Plăcintă Cu Dovleac Adânc, Plăcintă Cu Mere Adâncă, și Deep Dish Pizza Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați făina, zahărul, sarea și untul într-un robot de bucătărie și pulsați până când untul este distribuit uniform, dar încă vizibil în bucăți. În timp ce pulsați, adăugați apa cu gheață 1 lingură la un moment dat până când aluatul este suficient de umed pentru a se ține împreună când este ciupit între degete.
Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic, formați-l într-un disc și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Rulați aluatul într-un cerc de aproximativ 1/8 inci grosime, apoi încadrați-l într-un vas de plăcintă de 9 inci. Așezați crusta peste tot folosind o furculiță. Acoperiți crusta cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Tapetați crusta cu folie și umpleți cu fasole uscată sau marmură de copt.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, apoi îndepărtați folia și fasolea și coaceți până când crusta începe să se rumenească, încă 15 minute.
Pentru umplutură: în timp ce crusta se coace, combinați brânza fermierului, zahărul și cardamomul într-un mixer cu suport cu un accesoriu pentru palete și bateți împreună până se încorporează bine.
Adăugați 1 ou la un moment dat la viteză medie, așteptând până când este complet încorporat și neted înainte de fiecare adăugare nouă. Se amestecă smântâna grea.
Umpleți crusta cu umplutura de brânză și coaceți până când blatul se rumeneste și umplutura este doar ușor jiggly, 45 de minute.
Lăsați să se răcească și apoi mâncați plăcinta.
Se servește cu marmeladă de portocale.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Graham Beck Bliss Nectar. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir