Plăcintă Cu Bezea De Afine
Placinta cu bezea de afine este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de apă, unt, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 55 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Bezea De Afine, Plăcintă Cu Bezea De Afine, și Plăcintă Cu Bezea De Afine.
Instrucțiuni
Desfaceți patiseria într-un 9-in. placă de plăcintă cu vase adânci; margini de flaut. Căptușiți produse de patiserie neprelucrate cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450 la 8 minute.
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați afine, zahăr și apă. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu pana cand boabele apar, aproximativ 15 minute. Într-un castron mic, combinați gălbenușurile de ou, făina și sarea.
Scoateți amestecul de afine de pe foc; amestecați o cantitate mică în amestecul de ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Se amestecă untul și se extrage.
Pentru bezea, într-un castron mare, bateți albușurile, crema de tartru și vanilia la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Se întinde pe umplutura fierbinte, etanșând marginile la crustă.
Se coace la 350 la 18-22 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră; la frigider timp de 1-2 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling