Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni-Rubarbă

Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni-Rubarbă
Plăcinta cu bezea cu căpșuni-rubarbă necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați rubarbă, căpșuni, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Bare De Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Ghivece de bezea cu rubarbă și căpșuni, și Fursecuri Cu Bezea Cu Rubarbă De Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați făina universală, făina de patiserie, migdalele și sarea; acoperiți și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PatiserieFăină De Patiserie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați unt; acoperiți și pulsați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. În timpul procesării, adăugați treptat apă până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Rulați produse de patiserie pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Transferați patiseria pe placa de plăcintă. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii; marginile flautului.
5
Într-un castron mare, combinați oul, zahărul, făina și scorțișoara; se amestecă rubarba și căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Transferați în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Coaceți la 375 de calorii timp de 35-40 de minute sau până când umplutura este plină.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Așezați plăcinta pe un suport de sârmă; păstrați cald. Reduceți căldura la 350 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Într-un castron mare, bateți albușurile și extrageți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Se întinde peste umplutura fierbinte, etanșând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
11
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră; la frigider timp de 1-2 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca viile recolta târzie Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista