Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos
Plăcinta cu bezea cu cremă de nucă de cocos este o vegetarian desert. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de cremă de tartru, crustă de plăcintă fulgioasă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Afine, și Bezea Cu Cremă De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Căptușiți o placă de plăcintă din sticlă de 9 inci cu 1 rundă rulată a crustei de plăcintă Fulgioasă. Tăiați consola la 1 inch, pliați-o sub ea însăși și sertizați decorativ. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
3
Tapetați patiseria cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți timp de 30 de minute sau până când este aproape gătit și uscat la atingere. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți timp de 10 minute mai mult, până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească complet.
7
Între timp, puneți o strecurătoare fină peste un vas mediu rezistent la căldură. Într-o cratiță medie, combinați laptele cu 1/2 cană de zahăr, făina și sarea; bateți până se omogenizează. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand amestecul este consistenta smantana, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
8
Puneți gălbenușurile într-un castron și bateți treptat în 1/2 cană din amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Bateți amestecul de ouă din castron înapoi în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Strecurați crema în vasul rezistent la căldură. Se amestecă 1 1/4 căni de nucă de cocos și vanilie. Apăsați folia de plastic direct pe cremă și dați-o la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CremăCremă
VanilieVanilie
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Puneți crema în crusta de plăcintă coaptă și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CremăCremă
11
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Într-un castron mare, din oțel inoxidabil, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu crema de tartru la viteză medie până se spumează. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
13
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat și bateți până la luciu. Lingurați bezea pe cremă, întinzând-o până la marginea crustei și învârtiți decorativ, folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
14
Presărați deasupra restul de 1/4 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
15
Coaceți până când bezea este aurie și nuca de cocos prăjită, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se lasă să se răcească, se taie în pene și se servește.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista