Plăcintă cu bezea cu cartofi dulci a bunicului
Plăcinta cu bezea cu cartofi dulci a bunicului este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 210 calorii. 845 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, lapte, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu cartofi dulci cu bezea de Marshmallow, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Bezea De Marshmallow, și Plăcintă cu cartofi dulci cu bezea de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Transferați cartofii dulci într-un bol de amestecare și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți un vas de plăcintă de 9 inci cu crustă de plăcintă necoapte.
Puneți cartofii dulci fără probleme și amestecați în unt, 3/4 cană de zahăr, sare, lapte, gălbenușuri de ou, scorțișoară și extract de vanilie.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este setată și crusta de plăcintă începe să se rumenească, 25 până la 30 de minute.
Așezați albușurile într-un bol de amestecare curat și bateți până se înțepenesc cu un mixer electric setat pe mediu, 3 până la 5 minute. Bateți în 1/4 cană de zahăr și 1/2 linguriță de extract de vanilie, până când amestecul menține vârfuri ferme și este lucios.
Scoateți plăcinta din cuptor și lingurați bezea peste umplutura de cartofi dulci, învârtind bezea în vârfuri atractive. Reveniți la cuptor și coaceți până când bezea devine maro aurie, aproximativ 10 minute, urmărind cu atenție pentru a evita arderea. Se lasă să se răcească înainte de servire.