Plăcintă Cu Alune De Arțar
Placinta Cu Alune de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 489 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de extract de vanillan, sirop de porumb, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Făină De Ovăz Cu Alune De Arțar, Shake De Arțar-Alune, și Pâine Cu Alune De Dovleac-Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți siropul de arțar, zahărul brun, siropul de porumb și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mediu,amestecând până se dizolvă zahărul.Continuați să fierbeți 1 minut, reducând căldura necesară pentru a preveni fierberea amestecului.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați bourbon, apoiunt; bateți până se topește untul.
Lăsați să se răceascăla călduță, șoptind ocazional, aproximativ20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Spray 9-inch-diameterglass Pie dish cu spray antiaderent.Desfaceți crusta de plăcintă. Vas de linie cu crustă. Crimpedges decorativ.
Periați crusta cu suficientou alb pentru a acoperi. Împrăștiați alunele peste.
Bateți ouăle și extractul de vanilăcastron mediu până la amestecare.
Bateti racitamestec de Maple-Zahăr în amestec de ouă.
Se toarnă amestecul peste alune în crustă.
Coaceți plăcinta până când umplutura este setată și ușor umflată,aproximativ 50 de minute. Se răcește complet pe rack.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.