Plăcintă Cu Afine Pops
Blueberry Pie Pops este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ou, nucșoară măcinată, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Afine, Blueberry Pops, și Blueberry Smoothie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Întindeți una dintre crustele de plăcintă la 1/8 inch grosime; tăiați 16 cercuri de 3 inci din crustă. Aliniați 16 mini căni de brioșe într-o mini tigaie de brioșe de 24 de căni cu cercurile de crustă. Se dă la frigider pentru a se răci, aproximativ 15 minute. Între timp, întindeți cealaltă crustă la 1/8 inch grosime și tăiați 16 cercuri de 2 1/2 inch; așezați cele 16 cercuri pe foaia de copt pregătită și dați-le la frigider.
Amestecați împreună zahărul, scorțișoara, nucșoara, coaja de lămâie și amidonul de porumb într-un castron. Se amestecă afinele și se aruncă ușor pentru a se acoperi cu amestecul de zahăr.
Bateți oul într-un castron mic separat. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de afine în fiecare ceașcă de brioșă căptușită cu crustă (nu umpleți excesiv).
Așezați un stick cookie pop orizontal în pop-ul umplut, astfel încât capătul să iasă cu câțiva centimetri. Cu o perie de patiserie, tamponați puțin ou bătut uniform în jurul marginii crustei umplute; așezați un cerc de crustă superioară de 2 1/2 inch pe crusta umplută și prindeți marginile împreună pentru a sigila umplutura și închideți crusta în jurul bățului. Cu o scobitoare, introduceți 3 sau 4 găuri de abur în crusta superioară.
Periați partea superioară a fiecărui pop de plăcintă cu ou bătut și presărați cu zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de a scoate ușor din cupele de briose. Pentru a ajuta la eliberarea Pop-urilor, rulați un cuțit mic în jurul marginilor și sub băț.