Plăcintă Cu Afine
Placinta cu afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de aproximativ zahăr granulat, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Afine, Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos începe să capete culoare în partea de sus (o veți coace mai târziu), cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Într-un castron, combinați ovăzul laminat, făina, zahărul brun, 1 uncie de zahăr granulat și bateți împreună până se încorporează.
Adăugați untul rece și frecați ingredientele uscate în el între degete până când ingredientele uscate și untul formează un aluat sfărâmicios. Se răcește timp de 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, aruncați ușor afinele și coaja de lămâie împreună. Într-un castron mic, amestecați zahărul și amidonul de porumb și adăugați la afine. Aruncați ușor pentru a combina.
Se toarnă amestecul de fructe de pădure în coaja coaptă. Zdrobiți toppingul de ovăz răcit peste afine, acoperiți plăcinta ușor cu folie și coaceți timp de 20 de minute, până când afinele încep să izbucnească și să baloneze.
Scoateți folia și coaceți până când toppingul devine un maro auriu crocant, iar sucurile de afine se bulează peste aproximativ 15 minute suplimentare. Lăsați plăcinta să se răcească complet înainte de servire.