Plăcintă Clasică Cu Var Cu Cheie
Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 420 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, lapte condensat, coajă suplimentară de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați foaia de prăjituri pe raftul cuptorului.
Încălziți cuptorul la 191°.
Lăsați 1 crustă să se dezghețe 10 până la 20 de minute. Înțepați bine fundul și în jurul părții cu furculița.
Coaceți pe foaia de prăjituri 9 până la 11 minute sau până când se rumenesc foarte ușor.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă. Bateți treptat în ou și lapte condensat. Bateți în 1 lingură coaja de tei și sucul de lămâie.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește 30 de minute. Acoperiți ușor; refrigerați cel puțin 3 ore până la răcire. Chiar înainte de servire, acoperiți cu topping bătut.
Se ornează cu coajă suplimentară de tei. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.