Plăcintă Clasică Cu Nuci Pecan

Plăcintă Clasică Cu Nuci Pecan
Reteta placinta clasica de Pecan este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Clasică Cu Nuci Pecan, și Plăcintă Clasică Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (sau 400 buc. dacă intenționați să coaceți orb crusta de plăcintă). Dacă coaceți orb, tapetați crusta răcită, în formă, cu pergament sau folie, umpleți cu greutăți și coaceți timp de 15 minute, rotind la jumătate. Apoi scoateți greutățile și căptușeala și rotiți cuptorul în jos la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle, mierea, siropul de porumb, zahărul brun, untul topit, sarea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Bateți timp de aproximativ 30 de secunde, până când amestecul este omogen și ușor spumos.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Când cuptorul a ajuns la temperatură, scoateți crusta de fund răcită, în formă, din frigider și tapetați fundul cu pecanele tocate, rezervându-le pe cele întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Turnați amestecul de umplutură peste nuci pecan, apoi așezați ușor nucile pecan întregi în cercuri concentrice deasupra, având grijă să nu apăsați la greu, ceea ce va face ca nucile să se scufunde în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Așezați plăcinta pe raftul inferior din centrul cuptorului timp de 40 de minute, rotind la jumătate. Faceți un cerc de folie de tablă care se potrivește peste umplutură și așezați-l ușor peste partea superioară a umpluturii, pentru a proteja nucile de ardere, dar lăsând crusta exterioară expusă. După 40 de minute, verificați plăcinta scuturând ușor placa de plăcintă. Umplutura ar trebui să fie ușor jiggly, dar mai ales set și umflat ușor. Dacă încă pare slăbit, lăsați-i mai mult timp să se coacă. Odată coaptă, lăsați plăcinta să se răcească complet timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista