Plăcintă Clasică Cu Nuci Pecan
Reteta placinta clasica de Pecan este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Clasică Cu Nuci Pecan, și Plăcintă Clasică Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (sau 400 buc. dacă intenționați să coaceți orb crusta de plăcintă). Dacă coaceți orb, tapetați crusta răcită, în formă, cu pergament sau folie, umpleți cu greutăți și coaceți timp de 15 minute, rotind la jumătate. Apoi scoateți greutățile și căptușeala și rotiți cuptorul în jos la 375 F.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, mierea, siropul de porumb, zahărul brun, untul topit, sarea și vanilia.
Bateți timp de aproximativ 30 de secunde, până când amestecul este omogen și ușor spumos.
Când cuptorul a ajuns la temperatură, scoateți crusta de fund răcită, în formă, din frigider și tapetați fundul cu pecanele tocate, rezervându-le pe cele întregi.
Turnați amestecul de umplutură peste nuci pecan, apoi așezați ușor nucile pecan întregi în cercuri concentrice deasupra, având grijă să nu apăsați la greu, ceea ce va face ca nucile să se scufunde în umplutură.
Așezați plăcinta pe raftul inferior din centrul cuptorului timp de 40 de minute, rotind la jumătate. Faceți un cerc de folie de tablă care se potrivește peste umplutură și așezați-l ușor peste partea superioară a umpluturii, pentru a proteja nucile de ardere, dar lăsând crusta exterioară expusă. După 40 de minute, verificați plăcinta scuturând ușor placa de plăcintă. Umplutura ar trebui să fie ușor jiggly, dar mai ales set și umflat ușor. Dacă încă pare slăbit, lăsați-i mai mult timp să se coacă. Odată coaptă, lăsați plăcinta să se răcească complet timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.