Plăcintă Clasică Cu Dovleac
Clasic plăcintă cu dovleac ia aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Este adus la tine de mâncare și vin. Un amestec de piure de dovleac, sare, aluat de plăcintă cu unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul de plăcintă până la o rundă de 13 inci, cu o grosime redusă de 1/4 inch. Montați aluatul într-o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci și tăiați surplombul la 3/4 inch. Îndoiți aluatul sub el însuși și sertizați decorativ; dați la frigider coaja plăcintei timp de 10 minute.
Tapetați coaja de plăcintă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți în centrul cuptorului până aproape gata, aproximativ 25 de minute.
Scoateți folia și greutățile și coaceți până când crusta este aurie palidă, aproximativ 10 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara, cuișoarele și sarea până se omogenizează.
Bateți piureul de dovleac, apoi smântâna. Lucrând lângă cuptor, turnați umplutura în crustă.
Coaceți aproximativ 45 de minute, până când crema este setată.
Lăsați plăcinta să se răcească pe un raft.