Plăcintă bogată în ciocolată
Plăcinta bogată în ciocolată durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 292 de calorii . Pentru 68 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Allrecipes. Funcționează bine ca desert la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână unt, crustă adâncă de plăcintă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor la cupă de 32% , acest fel de mâncare nu este chiar atât de grozav. Rețete similare sunt brioșele vegane bogate în fier, fără gluten , fursecuri cu mazăre verde bogate în nutrienți și scones cu jeleu bogat .
Instrucțiuni
Într-o cratiță, amestecați 2/3 cană de zahăr, făina, cacaoa și gălbenușurile de ou. Adăugați laptele. Gătiți la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă. Eu încep cu un tel și apoi folosesc o lingură pentru a amesteca crema în timp ce se gătește.
Luați tigaia de pe foc și adăugați vanilia și untul sau margarina.
Amestecă bine și toarnă umplutura într-o crustă de plăcintă coaptă și adâncă.
Într-un bol, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri. Adăugați încet 1/2 cană de zahăr și bateți din nou până se formează vârfuri tari.
Coaceți la 175 grade Celsius (350 grade F) timp de 10 până la 12 minute sau până când bezeaua se rumenește.
Lăsați plăcinta să se răcească câteva ore înainte de servire.