Ricotta, spanac și șuncă umplute piept de pui Marsala cu Pilaf de nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Ricotta, spanacul și pieptul de pui umplut cu șuncă Marsala cu Pilaf de nuci de pin. Această rețetă face 4 porții cu 917 calorii, 42G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, nucșoară, vin marsala și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Spanac Ricotta piept de curcan umplut {cu rodie}, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Piept de curcan umplut cu cârnați italieni și afine cu Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 4 bucăți lungi de sfoară de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați o picătură liberală de ulei de măsline extravirgin plus 2 linguri de unt și sotati ciupercile timp de 8 până la 10 minute pentru a se întuneca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Pumni Au Ras Parmiginao-Reggiano
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
3
Între timp, fluturați pieptul de pui deschis și lăsați-l foarte subțire, nu mai mult de 1/8-inch grosime. Condimentează puiul cu sare și piper și acoperă fiecare bucată de pui cu 2 linguri de brânză ricotta și întinde-o în jur. Se acoperă cu 1/4 din spanac și se condimentează cu nucșoară proaspăt rasă, sare și piper. Apoi, topiți fiecare bucată de pui cu o felie de speck.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Prin Tort
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
4 Felii Subțiri De Salam
Speck
4
Rotiți puiul în mănunchiuri și fixați-l cu sfoară. Condimentează mănunchiurile cu sare și piper și dragează ușor în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
La 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Condimentează ciupercile cu sare și piper și scoate-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Adăugați ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Pumni Au Ras Parmiginao-Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
7
Adăugați puiul și gătiți la foc mediu-mare timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Scoateți puiul pe o farfurie și acoperiți-l cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie, presărați în 2 linguri de făină și degelați tigaia cu marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
10
Adăugați bulionul și gătiți să se îngroașe, aproximativ 1 până la 2 minute, apoi adăugați ciupercile pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
11
Scoateți șirul din pui și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
12
Se servește cu Pilaf de nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
13
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Adăugați orzo-ul și nucile de pin și prăjiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
15
Adăugați orezul și amestecați în stoc. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la foc mic și acoperiți. Gatiti timp de 18 minute. Pufați cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)