Plăcinte Whoopie cu Nuci Pecan

Plăcinte Whoopie cu Nuci Pecan
Plăcinte Whoopie cu nuci și ciocolată durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 87 de cenți per porție. O porție conține 382 de calorii , 6 g de proteine și 23 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, sare cușer, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor din sud. Vă este adus de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcinte Whoopie cu ciocolată , Plăcinte Whoopie cu ciocolată și Plăcinte Whoopie cu ciocolată .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°. Pulverizați o foaie de copt cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană (6 Oz) Chipsuri De Ciocolată Semidulce1 Cană (6 Oz) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
2
Combinați ciocolata neîndulcită, fulgii de ciocolată și untul într-un castron mediu de sticlă care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde. Puneți la microunde la putere MARE 1 minut. Se amestecă bine și se întoarce la cuptorul cu microunde pentru încă 30 de secunde. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-un alt castron, amestecați zahărul, ouăle și vanilia. Pus deoparte. Separat, cerne împreună făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 C Iaurt Sau Smantana1/4 C Iaurt Sau Smantana
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Miere De CitriceMiere De Citrice
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Amestecați amestecul de ouă în ciocolata răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Scoateți aluatul cu mici măsuri de ceașcă pe foaia de copt pregătită (păstrând formele rotunde și de aproximativ 2 inci în diametru). Lăsați loc între fiecare pentru că se vor întinde pe măsură ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Coaceți aproximativ 4 minute. Daca vi se par putin moi in centre, mai lasati la cuptor inca 1-2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
8
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească 10-15 minute înainte de a le transfera ușor pe o suprafață plană.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
9
Ceașă de înghețată „sandwich” între două dintre rondele de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
10
Rulați marginile de jur împrejur în nucile pecan. Repetați pentru rundele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Serviți imediat sau congelați până este gata de servire.
12
Notă: Încercați această rețetă folosind rețeta de înghețată cu nuci pecan pe fishernuts.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Whoopie Pie. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista