Plăcinte De Mână Cu Prune De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele de mână cu prune de vară. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de produse de patiserie, coajă de portocală, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcinte Hobo la grătar de vară și fructe de pădure în sirop de vin roșu, Plăcinte de mână cu șuncă și mazăre, și Plăcinte De Mână Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți rețeta de patiserie plăcintă la alegere. Împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri de aproximativ 5 inci în diametru și 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc de aluat răcit la o rundă de 12 sau 13 inci, cu o grosime generoasă de 1/8 inci.
Tăiați patru runde de 6 inci, folosind un tăietor rotund sau o farfurie și un cuțit de dimensiuni adecvate. Aduna resturi și re-roll după cum este necesar, astfel încât să puteți obține 4 runde. Repetați cu alt disc de aluat.
Așezați cele 8 runde distanțate uniform pe 2 foi de copt căptușite cu pergament. Acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 20 de minute și până la 8 ore.Faceți umplutura: într-un castron mare, amestecați prune feliate, zahăr granulat, suc de portocale și coajă, sare și amidon de porumb; se amestecă până se combină bine. Puneți deoparte aproximativ 20 de minute..
Așezați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și centrale. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. lingurați o umplutură generoasă de prune de cupă de la calibru pe fiecare mounding rotund din centru, lăsând o margine de 1 inch în jur. Nu umpleți excesiv sau vor fi dificil de sigilat.
Periați ușor marginile cu spălarea ouălor. Aduceți cu atenție ambele părți în sus și spre centru, astfel încât să se întâlnească în vârf formând o formă de fotbal. Prindeți marginile împreună pentru a sigila. Apoi, sertizați decorativ sau marginile scoicilor după cum doriți. Lăsați așezarea pastoasă cu marginea decorativă orientată în sus.
Periați cu mai multă spălare cu ouă.
Se presară cu zahăr turbinado. Faceți 2 tăieturi mici în crustă cu vârful unui cuțit ascuțit pentru a permite aburului să scape. Repetați cu rundele de aluat rămase. Se dă la frigider pe foi de copt până se răcește, aproximativ 20 de minute.
Coaceți în cuptorul încălzit timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura la 350 de grade F.
Coaceți încă 15 până la 20 de minute până când sunt profund aurii, schimbând tăvile între rafturi la jumătatea procesului.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...