Plăcinte De Mână Cu Mere Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele de mână cu mere fără Gluten. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1190 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr granulat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu căpșuni-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Plăcinte De Mână Cu Mere, și Plăcinte De Mână Cu Mere.
Instrucțiuni
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina de orez alb, amidonul de tapioca, zahărul granulat, sarea și guma de xantan. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Adăugați 4 linguri de apă. Pulsează până se formează aluatul. Dacă aluatul nu se formează, adăugați două linguri suplimentare de apă.
Făină de orez ușor albă tejgheaua ta. Împărțiți aluatul în două bile uniforme și formați fiecare într-un disc. Înfășurați și răciți aluatul timp de cel puțin două ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. în timp ce cuptorul se preîncălzește, pregătiți umplutura. Aruncați împreună bucăți de mere, zahăr brun închis, suc de lămâie și scorțișoară. Dacă doriți, adăugați mai mult zahăr după gust. Aruncați amestecul de mere cu făină de orez alb.
Scoateți o rundă de aluat din frigider. Lăsați să stea timp de aproximativ cinci minute. Blat de făină de orez ușor alb.
Rulați aluatul la aproximativ 1/8 inch. În timp ce rulați, treceți ocazional o spatulă metalică lungă și subțire sub aluat pentru a preveni lipirea acestuia de blat.
Folosind tăietorul de 3 inci, tăiați aluatul în 6 bucăți. (Acestea vor fi bazele plăcintei.) Adunați aluatul și adunați ușor într-o minge. Reroll. Acum folosiți tăietorul de 3 1/3 inci și tăiați încă 6 bucăți. (Acestea vor fi blaturile de plăcintă.)
Așezați cele șase tăieturi de aluat de 3 inci pe foaia de copt tapetată cu pergament. Se acoperă cu aproximativ o lingură de umplutură de mere.
Ungeți marginile cu ou bătut. Acoperiți umplutura cu aluat rotund de 3 1/2 inch. Dacă aluatul se rupe, ciupiți-l ușor împreună. Crimpați marginile împreună cu furculița. (Pentru a împiedica aluatul să se lipească de furculiță, pudrați-l cu făină de orez alb înainte de sertizare.) Răciți plăcintele timp de cinci minute.
Ungeți plăcintele cu ou bătut și presărați generos cu zahăr granulat sau grosier. Perforați partea superioară de două ori cu furculița pentru a permite aburului din umplutură să scape.
Coaceți până când bulele de umplere și crusta este maro auriu, aproximativ 25 de minute. În timp ce o tigaie de plăcinte coace, formează a doua tigaie.
Coaceți a doua tigaie de plăcinte în același mod.
Lăsați plăcintele să se răcească pe foaia de copt. Depozitați, acoperit, la temperatura camerei timp de până la trei zile.