Plăcinte De Mână Cu Mere Fără Gluten

Plăcinte De Mână Cu Mere Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele de mână cu mere fără Gluten. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1190 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr granulat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu căpșuni-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Plăcinte De Mână Cu Mere, și Plăcinte De Mână Cu Mere.

Instrucțiuni

1
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina de orez alb, amidonul de tapioca, zahărul granulat, sarea și guma de xantan. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Gumă XantanGumă Xantan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați 4 linguri de apă. Pulsează până se formează aluatul. Dacă aluatul nu se formează, adăugați două linguri suplimentare de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Făină de orez ușor albă tejgheaua ta. Împărțiți aluatul în două bile uniforme și formați fiecare într-un disc. Înfășurați și răciți aluatul timp de cel puțin două ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F. în timp ce cuptorul se preîncălzește, pregătiți umplutura. Aruncați împreună bucăți de mere, zahăr brun închis, suc de lămâie și scorțișoară. Dacă doriți, adăugați mai mult zahăr după gust. Aruncați amestecul de mere cu făină de orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți o rundă de aluat din frigider. Lăsați să stea timp de aproximativ cinci minute. Blat de făină de orez ușor alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Rulați aluatul la aproximativ 1/8 inch. În timp ce rulați, treceți ocazional o spatulă metalică lungă și subțire sub aluat pentru a preveni lipirea acestuia de blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Folosind tăietorul de 3 inci, tăiați aluatul în 6 bucăți. (Acestea vor fi bazele plăcintei.) Adunați aluatul și adunați ușor într-o minge. Reroll. Acum folosiți tăietorul de 3 1/3 inci și tăiați încă 6 bucăți. (Acestea vor fi blaturile de plăcintă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați cele șase tăieturi de aluat de 3 inci pe foaia de copt tapetată cu pergament. Se acoperă cu aproximativ o lingură de umplutură de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți marginile cu ou bătut. Acoperiți umplutura cu aluat rotund de 3 1/2 inch. Dacă aluatul se rupe, ciupiți-l ușor împreună. Crimpați marginile împreună cu furculița. (Pentru a împiedica aluatul să se lipească de furculiță, pudrați-l cu făină de orez alb înainte de sertizare.) Răciți plăcintele timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Ungeți plăcintele cu ou bătut și presărați generos cu zahăr granulat sau grosier. Perforați partea superioară de două ori cu furculița pentru a permite aburului din umplutură să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Coaceți până când bulele de umplere și crusta este maro auriu, aproximativ 25 de minute. În timp ce o tigaie de plăcinte coace, formează a doua tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Coaceți a doua tigaie de plăcinte în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Lăsați plăcintele să se răcească pe foaia de copt. Depozitați, acoperit, la temperatura camerei timp de până la trei zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista