Plăcinte Cu Pizza De Halloween

Halloween Pizza pot plăcinte ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 405 calorii. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sos de pizza, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halloween Whoopie Plăcinte, Pizza De Halloween, și Pizza Cu Brânză De Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți patru caserole de 10 până la 12 uncii.
Gatiti carnea de vita macinata, ceapa si ardeiul gras in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de pizza și ciupercile.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5 minute, amestecand ocazional. Puneți amestecul de carne de vită în caserole.
Presărați 1/4 cană de brânză pe fiecare.
Se amestecă amestecul Bisquick și apa foarte fierbinte; bate puternic 20 de secunde. Întoarceți aluatul pe suprafața prăfuită cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de aproximativ 10 ori sau până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 4 bile. Pat fiecare minge în cerc dimensiunea diametrului caserola.
Tăiați aerisirea aburului în fiecare cerc cu un cuțit sau un tăietor de prăjituri.
Așezați fiecare cerc pe amestecul de carne de vită în caserolă.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc foarte deschis.