Plăcinte cu piersici și ghimbir
Plăcintele cu piersici cu ghimbir necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 862 de calorii, 11 g de proteine și 29 g de grăsimi. Pentru 1,35 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Funcționează bine ca desert. Un amestec de suc de lămâie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce nu este atât de uimitor. Plăcintele de mână cu piersici și ghimbir, halibut glazut cu ghimbir și soia cu gust de piersici și plăcintele cu piersici într-un borcan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și sarea; se taie in unt si se scurteaza pana se sfaramiciaza. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita, pana cand aluatul formeaza o bila.
Împărțiți aluatul în șapte porții; înfășurați fiecare în folie de plastic. Dă la frigider pentru aproximativ 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți cinci porții de aluat pentru a se potrivi cu un 5-inch. farfurie de plăcintă.
Transferați aluatul pe farfurii de plăcintă și tăiați-l la 1/2 inch dincolo de marginea farfuriilor; marginile flautului.
Într-un castron mare, aruncați piersici cu zeamă de lămâie.
Combinați zahărul, amidonul de porumb, ghimbirul și sarea.
Se adaugă la piersici și se amestecă.
Transferați în coji de plăcintă. Se punctează cu unt.
Transferați plăcintele pe o tavă de copt.
Dacă doriți decupaje decorative, rulați aluatul rămas la 1/8 inch. grosime; decupați cu tăietoare pentru cookie-uri de 1 inch. Aranjați peste plăcinte. Dacă se dorește un topping de streusel, combinați aluatul rămas cu ghimbir cristalizat și zahăr grosier; se presară peste plăcinte.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când devine maro auriu și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Rieslingul Angel Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Îngerul lui Messina Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling, când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.