Plăcinte cu oală de pui și legume cu Topping de biscuiți Dilled

Plăcinte cu oală de pui și legume cu Topping de biscuiți Dilled
Pui și legume Oală plăcinte cu topping Biscuit Dilled ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1032 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de dafin, unt, aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Plăcinte Individuale Cu Oală De Vită Cu Topping De Biscuiți, Plăcinte Cu Ciuperci Și Linte Cu Topping De Biscuiți Gouda, și Plăcinte cu ciuperci și linte cu Topping de biscuiți Gouda.

Instrucțiuni

1
Combinați puiul, măruntaiele, bulionul și frunza de dafin într-o oală mare. Acoperiți parțial; fierbeți până când puiul este doar gătit, rearanjând puiul ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați puiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se fierbe bulionul la foc mediu-mare până se reduce la 2 1/2 căni de lichid, aproximativ 15 minute. Se strecoară bulion; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
4
Îndepărtați pielea și oasele din bucățile de pui. Rupeți carnea în bucăți de mușcătură; transferați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ardeiul gras, ceapa și cimbru. Saut pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
CimbruCimbru
7
Adăugați ciuperci. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
8
Presărați legumele cu făină; saut) 2 minute. Treceți treptat în bulion redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați legume amestecate. Se fierbe până se îngroașă bulionul, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
BulionBulion
10
Se ia de pe foc. Se amestecă puiul și smântâna în sos; se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
CremăCremă
SosSos
11
Poziționați rack - ul în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 450 F. Împărțiți amestecul de pui între șase feluri de mâncare individuale de 1 3/4 cană sau feluri de mâncare suflate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
12
Așezați 1 pătrat de 3 inci de aluat de biscuiți peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
13
Coaceți până când umplutura clocotește și biscuiții sunt umflați și rumeniti, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista