Plăcinte cu cartofi și spanac Bombay

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, cartoful Bombay și plăcintele cu spanac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 617 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de cartofi cerați de la 6kg, cum ar fi charlotte, ghimbir, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3785 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spanac integral și plăcinte cu cartofi, Plăcinte Cu Spanac, și Plăcinte Cu Spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Pentru a face umplutura, încălziți o tigaie cu apă sărată. Când fierbe, adăugați cartofii și fierbeți timp de 15 minute până se înmoaie. Topiți untul apoi prăjiți ceapa câteva minute.
Adăugați chimen, semințe de muștar, ghimbir și ardei iute și prăjiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 7 minute până se înmoaie. Se amestecă pasta de curry.
Gatiti spanacul la cuptorul cu microunde la mare timp de 5 minute.
Scurgeți și stoarceți cât mai mult lichid, apoi tocați-l.
Scurgeți cartofii și introduceți-i în amestecul de condimente. Zdrobiți ușor pentru a le împărți în bucăți, mai degrabă decât în piure. Aruncați amestecul de condimente cu multă sare pentru a le acoperi, apoi adăugați spanacul, roșiile și coriandrul.
Desfaceți cu grijă patiseria și periați cutii de sandwich cu fund liber de 2 x 20cm cu puțin unt.
Periați prima foaie de patiserie și așezați-o în și peste tablă, astfel încât să atârne peste lateral. Faceți același lucru cu o altă foaie de patiserie pentru a acoperi cealaltă parte a cositorului (astfel încât cele două formează o cruce), unt și pliați foaia finală în jumătate și așezați-o în baza cositorului pentru a crea o bază fermă. Faceți același lucru cu celălalt cositor și restul de patiserie.
Puneți umplutura în formă și pliați patiseria care depășește, astfel încât să acopere umplutura.
Ungeți generos cu untul rămas și presărați cu semințe.
Coaceți timp de 35 de minute până devin aurii și crocante.
Serviți cu o salată și chutney de mango sau o raita făcută amestecând iaurt simplu cu sos de mentă sau jeleu, dacă doriți.