Plăcinte Cape Breton' Porc'

Plăcinte Cape Breton' Porc'
Cape Breton 'porc' plăcinte ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 87 calorii. 129 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cape Breton Blueberry Grunt, Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry, și Far Breton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coji de tartă: cernem împreună făina și 2 linguri de zahăr pentru cofetari într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coji De TartăCoji De Tartă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se taie în 1 cană de unt; frământați până se amestecă bine. Formați aluatul în bile de 3/4 inch. Apăsați uniform în 1 1/2 inch tarta cupe pe partea de jos și în sus părțile laterale pentru a forma o coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur PAL, aproximativ 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați cojile să se răcească în tigaie. Slăbiți ușor și scoateți-le din tigaie folosind un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Combinați curmalele, apa, zahărul brun și sarea într-o cratiță. Se aduce la fierbere; se fierbe ușor timp de aproximativ 10 minute, amestecând constant. Mash datează cu o furculiță în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
DateDate
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se lasă amestecul să se răcească înainte de spooning în coji de tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
VanilieVanilie
3
Glazură: cremă 1/4 cană unt într-un bol mic cu un mixer electric. Adăugați treptat 1 cană de zahăr în timp ce continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați laptele, restul de 1 1/4 căni de zahăr și extract de arțar. Bateți la viteză mare până se omogenizează. Glazura trebuie să fie suficient de groasă pentru a țeava. Se amestecă amestecul în punga de patiserie cu un vârf mic rotund sau în formă de stea. Pipe un vârtej de glazură pe fiecare tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De ArțarExtract De Arțar
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În1 h, 31 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista