Cartofi Curry

Cartofi Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu FODMAP și vegan? Curry de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 1479 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei, sare, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Cartofi Mochai Curry / Urulaikizhangu Mochai Kara Curry, și curry de cartofi pentru masala dosa, cum se face umplutura de cartofi pentru dosa pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Singing Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Laurenz V Cântând Gruner Veltliner
Laurenz V Cântând Gruner Veltliner
Un buchet de fructe foarte atractiv dă arome de mere, piersici și citrice, împreună cu un picant tipic Veltliner și o notă de piper alb. Palatul moale și suculent este susținut de aciditate fină. Cântă pe palat!
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
Revista