Plăcinta supremă cu mere și caramel

Plăcinta supremă cu mere și caramel
Rețeta „Plăcinta supremă cu mere și caramel” poate fi preparată în aproximativ 2 ore și 10 minute . O porție conține 826 de calorii , 9 g de proteine și 36 g de grăsimi . Această rețetă lacto-ovo-vegetariană are 6 porții și costă 2,15 USD per porție . Câteva persoane au apreciat foarte mult acest desert. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, apă cu gheață, unt și făină. 22 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este perfectă pentru Halloween . Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncării americane. Cu un scor la cupă de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). „Plăcinta supremă cu mere și caramel” cu dovleac , „Înghețata supremă cu nucă de cocos și sos de ciocolată cu coajă tare” și „Tiramisu suprem” sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Pentru a face aluatul, combinați făina și sarea într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încorporați bucățile de unt rece cu un blender de aluat, puțin câte puțin, până când aluatul seamănă cu făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și mixați timp de o secundă, doar pentru a lega aluatul și a-l umezi. Aveți grijă să nu lucrați prea mult aluatul. Formați o bilă din aluat, înfășurați-o strâns în folie alimentară și lăsați-o să se odihnească la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
În timp ce aluatul se odihnește, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Pentru a prepara sosul de caramel: puneți zahărul și apa într-o oală mică și gătiți, fără amestecare, la foc mediu-mic, până când zahărul s-a topit și s-a caramelizat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Luați vasul de pe foc și adăugați încet smântâna și vinul. Este posibil să facă bule și să scuipe, așa că fiți atenți. Când sosul s-a potolit, puneți-l înapoi pe foc, adăugați păstaia de vanilie și încălziți încet, până când vinul și caramelul devin omogene și continuați să gătiți încet până când sosul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Luați de pe foc și lăsați să se răcească până se îngroașă.
10
Umpleți un castron mare cu apă rece și stoarceți sucul de lămâie. Curățați merele cu un cuțit de curățat, tăiați-le în jumătate și îndepărtați miezul cu o spatulă pentru pepeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pepene GalbenPepene Galben
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Puneți jumătățile de mere în apa cu lămâie (asta le va împiedica să se rumenească). Amestecați merele cu făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Scoateți aluatul din frigider, desfaceți ambalajul de plastic și tăiați bila în jumătate. Înfășurați din nou una dintre bile și puneți-o înapoi în frigider, până când este gata pentru crusta de deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Lăsați aluatul să se odihnească pe blatul de bucătărie timp de 15 minute, astfel încât să fie suficient de maleabil pentru a fi întins. Folosind un sucitor, întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată într-un cerc cu diametrul de 30 cm. Rulați cu grijă aluatul pe sucitor și așezați-l într-o tavă de plăcintă de sticlă cu diametrul de 25 cm. Apăsați aluatul în tavă, astfel încât să se potrivească strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Tăiați câteva mere odată folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit. Merele trebuie tăiate subțire, astfel încât, pe măsură ce plăcinta se coace, să se așeze una peste alta, fără bule de aer. Aceasta rezultă o plăcintă cu mere densă și cu carne. Acoperiți fundul aluatului cu un strat de mere, așezând feliile astfel încât să nu existe goluri. Turnați uniform aproximativ 60 ml de sos de caramel cu vin roșu răcit peste feliile de mere. Repetați straturile, până când plăcinta este ușor umplută și bombată în partea de sus; merele se vor micșora pe măsură ce plăcinta se coace. Presărați bucăți de unt peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
PolonicPolonic
16
Acum, întindeți cealaltă bilă de aluat exact așa cum ați făcut-o cu prima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Ungeți marginea de jos a aluatului de plăcintă cu puțin albuș de ou bătut pentru a forma o sigilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
18
Așezați cercul de aluat deasupra plăcintei și, folosind o foarfecă de bucătărie, tăiați excesul de aluat din jurul plăcintei. Lipiți marginile aluatului cu degetele pentru a face o etanșare strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
19
Tăiați niște crestături în partea de sus a plăcintei pentru a putea ieși aburul în timpul coacerii.
20
Așezați plăcinta pe o tavă de copt și acoperiți-o cu o folie de aluminiu, astfel încât crusta să nu se coacă mai repede decât merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
21
Coaceți plăcinta cu mere și caramel timp de 25 de minute pe raftul din mijloc. Într-un bol mic, combinați restul de 1/4 de cană de zahăr cu scorțișoara proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Îndepărtați folia de pe plăcintă și ungeți partea de sus cu albușul de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
23
Presărați uniform cu zahăr și scorțișoară și puneți din nou în cuptor. Continuați să coaceți încă 25 de minute, până când plăcinta devine aurie și face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
24
Lăsați plăcinta cu mere să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin o oră pentru ca pectina din fructe să se gelifice și să se întărească; altfel plăcinta se va destrăma când o tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină De FructePectină De Fructe
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiHalloween
Revista