Plăcinta proaspătă de dovleac a doamnei Sigg

Plăcinta proaspătă de dovleac a doamnei Sigg
Plăcinta proaspătă de dovleac a doamnei Sigg este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, condimente de plăcintă cu dovleac, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleacul în jumătate și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
SemințeSemințe
2
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie de prăjituri căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 30 până la 40 de minute sau până când carnea este fragedă când este înțepată cu o furculiță. Se răcește până se încălzește. Răzuiește carnea de dovleac din coajă. Fie piure, fie piure în loturi mici într-un blender. Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați zahăr brun, făină, sare, 2 căni de piure de dovleac, condimente de plăcintă de dovleac și lapte evaporat. Se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
6
Se toarnă amestecul în coaja de patiserie necoapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
7
Așezați o fâșie de folie de aluminiu în jurul marginii crustei pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți 10 minute la 450 grade F (230 grade C), apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți încă 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Îndepărtați banda de folie cu aproximativ 20 de minute înainte ca plăcinta să fie făcută, astfel încât marginea crustei să fie un maro auriu deschis. Se răcește plăcintă și se dă la frigider peste noapte pentru cea mai bună aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista