Plăcinta proaspătă de dovleac a doamnei Sigg
Plăcinta proaspătă de dovleac a doamnei Sigg este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, condimente de plăcintă cu dovleac, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul în jumătate și îndepărtați semințele.
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie de prăjituri căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 30 până la 40 de minute sau până când carnea este fragedă când este înțepată cu o furculiță. Se răcește până se încălzește. Răzuiește carnea de dovleac din coajă. Fie piure, fie piure în loturi mici într-un blender. Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C.)
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle.
Adăugați zahăr brun, făină, sare, 2 căni de piure de dovleac, condimente de plăcintă de dovleac și lapte evaporat. Se amestecă bine după fiecare adăugare.
Se toarnă amestecul în coaja de patiserie necoapte.
Așezați o fâșie de folie de aluminiu în jurul marginii crustei pentru a preveni rumenirea.
Coaceți 10 minute la 450 grade F (230 grade C), apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți încă 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Îndepărtați banda de folie cu aproximativ 20 de minute înainte ca plăcinta să fie făcută, astfel încât marginea crustei să fie un maro auriu deschis. Se răcește plăcintă și se dă la frigider peste noapte pentru cea mai bună aromă.