Plutitorul bunicii
Plutitorul bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Firecracker Float, Fizzy Float, și Kool-Aid Float pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina și 2 linguri de zahăr alb împreună într-un bol mic până când sunt combinate; deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou, laptele și 1 linguriță de extract de vanilie într-o cratiță mică până se omogenizează.
Așezați cratița la foc mediu-mare și amestecați constant. Odată ce amestecul este cald, amestecați amestecul de făină și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Bateți constant în timp ce sosul gătește pentru a nu-l arde. Odată gros, păstrați cald la foc mic.
Bateți albușurile de ou până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. În cele din urmă, bateți în restul de 1 linguriță extract de vanilie.
Se toarnă sosul fierbinte peste albușurile de ou și se pliază ușor împreună folosind un răzuitor de cauciuc până se încorporează bine. Nu amestecați energic, altfel Albusurile se vor dezumfla.