Plutitorul bunicii

Plutitorul bunicii
Plutitorul bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Firecracker Float, Fizzy Float, și Kool-Aid Float pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina și 2 linguri de zahăr alb împreună într-un bol mic până când sunt combinate; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți gălbenușurile de ou, laptele și 1 linguriță de extract de vanilie într-o cratiță mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Așezați cratița la foc mediu-mare și amestecați constant. Odată ce amestecul este cald, amestecați amestecul de făină și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Bateți constant în timp ce sosul gătește pentru a nu-l arde. Odată gros, păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Bateți albușurile de ou până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. În cele din urmă, bateți în restul de 1 linguriță extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
6
Se toarnă sosul fierbinte peste albușurile de ou și se pliază ușor împreună folosind un răzuitor de cauciuc până se încorporează bine. Nu amestecați energic, altfel Albusurile se vor dezumfla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Sos FierbinteSos Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
7
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista