Plum Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de porumb, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plum Galette, Plum Galette, și Plum Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați făina, untul și sarea într-un robot de bucătărie; procesați până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până se combină (nu formați o minge). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; presărați hârtie cu făină de porumb. Desfaceți aluatul; rulați aluatul într-un cerc de 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
5
Așezați aluatul pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Combinați prunele și amidonul de porumb într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 1/4 cană gem de prune; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de prune deasupra aluatului, lăsând o margine de 1 1/2 inch. Îndoiți marginile aluatului peste amestecul de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
8
Coaceți la 425 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți galette din cuptor (nu opriți cuptorul).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Periați crusta cu 1 lingură de gem de prune; presărați galette cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
11
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește în tigaie pe o grătar cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat