Plum Galette
Plum Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de porumb, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plum Galette, Plum Galette, și Plum Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, untul și sarea într-un robot de bucătărie; procesați până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până se combină (nu formați o minge). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; presărați hârtie cu făină de porumb. Desfaceți aluatul; rulați aluatul într-un cerc de 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe foaia de copt.
Combinați prunele și amidonul de porumb într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați 1/4 cană gem de prune; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de prune deasupra aluatului, lăsând o margine de 1 1/2 inch. Îndoiți marginile aluatului peste amestecul de prune.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute.
Scoateți galette din cuptor (nu opriți cuptorul).
Periați crusta cu 1 lingură de gem de prune; presărați galette cu zahăr.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când crusta este maro aurie. Se răcește în tigaie pe o grătar cu 10 minute înainte de servire.