Plum Catsup este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, bulionul de pui degresat cu grăsime, prunele cu piele roșie coapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ce e în asta? Ketchup, Catsup, Caveman Catsup, și Oktoberfest Curry Catsup.
Instrucțiuni
1
Clătiți prunele și roșiile. Prune de prune și tăiate în bucăți. Roșii de bază și tăiate în bucăți. Într-un blender sau robot de bucătărie, prune pure, roșii și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați pur, ceapă, zahăr brun, sos de soia și bulion. Se amestecă des până se reduce la 1 1/2 căni, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi