Plokkfiskur Din Islanda
Nevoie de o felul principal pescatarian? Plokkfiskur din Islanda ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 1481 calorii, 121G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru $13.33 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Plokkfiskur din Islanda, Pește copt din Islanda, și Sos de scufundare nu atât de Universal (Islanda).
Instrucțiuni
Piele, os & rupe peștele în fulgi.Tăiați aproximativ cartofii și tocați mărunt ceapa.Încălziți încet laptele într-o cratiță aproape până la fierbere point.In o cratiță antiaderentă de dimensiuni medii până la lrg (în timp ce laptele se încălzește), topiți untul și sotati ceapa la foc mediu până se înmoaie. Nu-l lăsați să se rumenească.
Presărați făină peste ceapă, amestecați bine și gătiți timp de 1-2 minute. Adăugați treptat lapte încălzit, amestecând continuu. Se fierbe timp de 3-4 min, amestecând des.
Adăugați pește în fulgi și amestecați rapid pentru a rupe complet fulgii de pește. Condimentează liberal cu sare și piper.
Adăugați cartofi și amestecați ușor. Gatiti la foc mic pana se incalzeste.Lingură în 4 boluri și presărați ea servind cu 1/2 lingură arpagic.
Serviți fierbinte cu pâine de secară întunecată și unt.Actualizare: am făcut această rețetă acum și de fapt se reunește mai repede decât timpul declarat, în special cu peștele și cartofii gătite bine înainte și doar încălzite în sosul de smântână. Pls ia * sezon din belșug * la inimă. Am folosit McCormick Lemon Pepper & Seasoning Salt belșug în pregătire, am adăugat mai multe la masă și a fost perfect cu asta!