Platou de pescar fript
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Platoul pescarului fript ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 545 calorii, 22g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, homar brazilian, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Placinta pescarului, Placinta pescarului, și Placinta pescarului.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Împărțiți homarul pe lungime și extrageți carnea.
Așezați carnea de homar deasupra cochiliei.
Scoateți oasele știftului din fluturașul cu coadă galbenă și tăiați un "v" în partea de sus a peștelui.
Așezați toate fructele de mare într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Adăugați untul, vinul alb și boiaua.
Coaceți timp de 12 minute. Aranjați pe o farfurie de servire și serviți cu o pană de lămâie și sos tartru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.