Platou de legume la grătar cu baie de ghimbir-muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați platoul de legume la grătar cu Dip de ghimbir-muștar. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ardei gras, muștar de miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață de câmp și salată de legume la grătar cu pansament cu ierburi de muștar, Platou De Legume Tex-Mex, și Platou cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați dovleceii în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 sulițe. Fixați sau tăiați capetele dure ale sulițelor de sparanghel.
Tăiați ardeiul gras în 8 fâșii.
Într-o tigaie unsă de 15x10x1 inci, aranjați dovleceii, sparanghelul și ardeiul gras într-un singur strat.
Stropiți cu ulei. Agitați tigaia pentru a acoperi legumele cu ulei.
Așezați legumele cu grijă într-un singur strat pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 1-2 minute sau pana se carbonizeaza usor. Întoarceți legumele; gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când sunt ușor carbonizate și abia încep să se înmoaie.
Scoateți din grătar; acoperiți și refrigerați 30 de minute sau până la timpul de servire.
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul de miere, ghimbirul și usturoiul.
Se servește cu legume reci la grătar.