Platou de legume la grătar cu baie de ghimbir-muștar

Platou de legume la grătar cu baie de ghimbir-muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați platoul de legume la grătar cu Dip de ghimbir-muștar. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ardei gras, muștar de miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață de câmp și salată de legume la grătar cu pansament cu ierburi de muștar, Platou De Legume Tex-Mex, și Platou cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați dovleceii în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 sulițe. Fixați sau tăiați capetele dure ale sulițelor de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Tăiați ardeiul gras în 8 fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
4
Într-o tigaie unsă de 15x10x1 inci, aranjați dovleceii, sparanghelul și ardeiul gras într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SparanghelSparanghel
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Stropiți cu ulei. Agitați tigaia pentru a acoperi legumele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați legumele cu grijă într-un singur strat pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 1-2 minute sau pana se carbonizeaza usor. Întoarceți legumele; gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când sunt ușor carbonizate și abia încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți din grătar; acoperiți și refrigerați 30 de minute sau până la timpul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul de miere, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
GhimbirGhimbir
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cu legume reci la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista