Platou cu pere murate și brânză
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, pere murate și platou de brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 456 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,93 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, o brânză fermă de capră, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere murate, Pere Murate, și Pere Seckel Murate.
Instrucțiuni
Puneți oțetul, zahărul și condimentele într-o cratiță mare cu 500 ml de apă.
Se încălzește ușor pentru a topi zahărul. Între timp, curățați perele, înjumătățiți-le, apoi scoateți miezul cu o linguriță sau un pepene galben.
Adăugați perele în tigaie, acestea ar trebui să fie aproape acoperite cu lichid, apoi aduceți la foc mic timp de 25-30 de minute. Testați perele cu vârful unui cuțit ar trebui să fie doar fragede. Ridicați cu o lingură cu fante și puneți-o într-un borcan mare de cuptor sau câteva mai mici. Se fierbe lichidul până la aproximativ 600 ml, apoi se toarnă peste pere pentru a acoperi. Sigilați și păstrați la frigider până la o săptămână, înainte de servire.
În ziua de Crăciun, scoateți perele din frigider, astfel încât acestea să ajungă la temperatura camerei. Pentru a servi, feliați gros și prăjiți pâinea și feliați brânza în pene subțiri. Ridicați perele din borcan și acoperiți-le cu brânza pe un platou sau o scândură mare, apoi împrăștiați-le cu câteva frunze.