Platou Caprese De Anghinare
Platoul caprese de anghinare este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, farfurie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, brânză mozzarella, roșii de prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face un platou de salată Killer Caprese, Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), și Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți anghinarea, rezervând 1/2 cană marinată; tăiați anghinarea în jumătate. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul și marinada rezervată.
Pe un platou mare de servire, aranjați anghinarea, roșiile, brânza mozzarella și busuiocul.