Platou Antipasto din carne Margherita
Rețeta platou Antipasto De La Margherita carne de La Margherita se poate face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 4 și costă $3.19 pe portie. O porție conține 647 calorii, 31g de proteine, și 54g de grăsime. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei prăjiți și/sau ardei grași îmbuteliați, capicola, Salam Genova și sos de salată. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Platou Antipasto, Platou Antipasto, și Platou Antipasto.
Instrucțiuni
Combinați brânza mozzarella, pansamentul și busuiocul într-un castron decorativ mic; se răcește cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Îndoiți sau rulați carnea de delicatese și aranjați atractiv pe un platou mare de servire. Aranjați vasul cu brânză, ardei gras și măsline atractiv în jurul cărnii.
Încingeți platoul cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Așezați pâinea prăjită sau biscuiții într-un coș căptușit cu șervețel și aveți la dispoziție murături din lemn sau furculițe mici pentru servirea antipasto.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersică în prim plan.