Plato de fructe confiate

Plato de fructe confiate
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Platoul cu fructe confiate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 564 de calorii . Pentru 2,01 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Vă este adusă de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de înveliș de bomboane, chipsuri de ciocolată semidulce, nucă de cocos și nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fruit Falooda - Cum se prepară fructe mixte - Soiuri Falooda , Nuci confiate și Salată Brie cu crustă de nuci de pin confiate .

Instrucțiuni

1
Pregătiți fructele; uscați cu prosoape de hârtie. Puneți bomboanele neîmpachetate cu microunde, câte una, timp de 10 secunde fiecare. Înfășurați bomboane înmuiate în jurul căpșunilor și bețișoarelor de covrigei, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată cu lapte și 2 linguri de shortening; se amestecă până la omogenizare. Repetați cu fulgi de ciocolată semidulce și scurtarea rămasă. Acoperire cu bomboane topite; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu LapteChipsuri De Ciocolată Cu Lapte
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Înmuiați fructele și covrigii în straturi topite; decorează după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Stropiți cu nucă de cocos și nuci pecan dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Așezați pe hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista