Plajă Jucărie Centrală
Plaja jucărie centrală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 11,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2758 calorii, 28G de proteine, și 177g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată, ciocolată cu lapte, unt de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cacao, puteți urma acest fel principal cu BB luni: negrese de cacao ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Luau Centerpiece, Mai Ziua Centrală Tort, și Piesa Centrală De Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o bază: folosiți benzi flexibile de aluminiu sau inel de tort foarte mare pentru a forma o bază. Baza pe care am făcut-o avea un diametru de 19 inci.
Așezați-l pe o suprafață căptușită cu hârtie pergament.
Rotiți o bucată lungă de hârtie pergament de 35 inci într-un con care are un diametru inferior de 2 1/2 inci și se îngustează până la un punct. Bandajează-l. Această piesă va susține matrița, așa că asigurați-vă că este suficient de lungă și suficient de groasă pentru a susține piesa centrală pe care o faceți. Setați conul la capăt și umpleți cu ciocolată neagră. Când este plin, inversați conul peste vasul de ciocolată, permițând excesului de ciocolată să curgă înapoi în vas. Rotiți conul astfel încât ciocolata din interior să fie acoperită uniform.
Să set. Când ciocolata s-a setat, repetați acest pas de câteva ori. Doriți ca conul să fie robust, deoarece restul piesei centrale se va sprijini pe acest con. Lăsați conul de ciocolată să se fixeze până la greu.
Scoateți hârtia pergament. Folosiți un cuțit fierbinte pentru a tăia baza conului, astfel încât să fie plat. Apoi folosiți cuțitul pentru a cicatriza fundul conului și baza. Doriți să o faceți oarecum texturată, astfel încât să formeze o etanșare mai bună la bază. Folosiți ciocolată Temperată pentru a lipi stâlpul pe bază. Poziționați-o bine, astfel încât să puteți odihni ciocolata turnată împotriva ei.
Faceți gălețile, peștele, steaua de mare, homarul și cojile de revendicare: sfat: alternați matrițele folosind ciocolată albă, întunecată și lapte pentru a face o piesă centrală mai interesantă. Folosiți o ladă pentru a umple o matriță cu ciocolată. Când este plin, goliți-l în vasul de ciocolată. Interiorul matriței trebuie acoperit uniform cu ciocolată. Ștergeți marginea matriței curată pe partea laterală a bolului și așezați-o cu susul în jos pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt. Odată ce ciocolata începe să se întărească, aproximativ 5 minute, răzuiți marginea curată cu un cuțit. Când ciocolata se fixează, se micșorează sau se retrage din părțile laterale ale matriței. O margine curată îl va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Puteți așeza mucegaiul la frigider pentru câteva minute pentru a ajuta ciocolata să se întărească. Desfaceți. Repetați cu cât mai multe forme de coajă sau pește doriți. Pentru a face florile și frunzele: folosiți o pensulă pentru a aplica culoarea în interiorul fiecărei flori și a mucegaiului de frunze, unde sunteți inspirați să faceți acest lucru.
Puneți ciocolata albă într-un cornet și folosiți-o pentru a umple fiecare dintre formele vopsite. Atingeți matrițele de pe suprafață pentru a ajuta bulele de aer să scape. Odată ce ciocolata începe să se întărească, aproximativ 5 minute, răzuiți marginea curată cu un cuțit. Când ciocolata se fixează, se micșorează sau se retrage din părțile laterale ale matriței. O margine curată îl va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Puteți așeza mucegaiul la frigider pentru câteva minute pentru a ajuta ciocolata să se întărească. Desfaceți. Repetați cu cât mai multe flori și frunze pe care doriți să le faceți. Dacă utilizați un aerograf, pur și simplu puneți câteva picături de culoare în recipientul aerografului și decorați obiectele turnate pe măsură ce vă inspirați. Dacă doriți să pictați bucățile de ciocolată turnate, amestecați câteva linguri de unt de cacao cu o cantitate mică de culoare alimentară pudră. Va fi mai ușor dacă utilizați o mașină de iaurt pentru a vă depozita și încălzi vopselele. Folosiți o pensulă pentru a picta fiecare piesă, aplicând culoarea acolo unde sunteți inspirați să faceți acest lucru. De asemenea, puteți aplica culoarea direct pe matriță înainte de a o umple cu ciocolată. Acest lucru funcționează deosebit de bine pentru florile de ciocolată.
Faceți alge marine și iarbă de mare: faceți 2 cornete și umpleți 1 cu ciocolată neagră temperată, iar cealaltă cu ciocolată albă temperată. Folosiți ciocolata neagră pentru a desena niște alge marine pe o foaie de hârtie pergament. Repetați aceeași tehnică folosind ciocolata albă pentru a picta aleatoriu peste ciocolata neagră. Utilizați aceeași tehnică pentru a desena iarba de mare. Când seturile de ciocolată, scoateți hârtia pergament. Faceți soarele: folosiți o spatulă offset pentru a răspândi un strat gros de 1/4 inch de ciocolată albă temperată peste o foaie de acetat.
Lasă ciocolata să se așeze ușor. Folosiți un cuțit pentru a tăia ciocolata într-o formă de stea sau soare. Cel pe care l-am făcut avea aproximativ 11 centimetri în diametru. Când ciocolata este setată, îndepărtați acetatul. Pictează decorul ca inspirat. Faceți buclele de ciocolată: utilizați un bloc de ciocolată albă. Trageți un cojitor de legume peste margine pentru a crea bucle de ciocolată. Folosiți buclele pentru a decora baza piesei centrale și a prăjiturilor. Asamblați: folosiți un cuțit fierbinte ascuțit de bucătar sau un tăietor rotund mic pentru a tăia o gaură în fiecare găleată de plajă, astfel încât să poată fi plasată în stâlpul de sprijin. Pentru a face acest lucru, încălziți cuțitul sau tăietorul sub apă foarte fierbinte și ștergeți-l uscat. Dacă aveți un blowtorch, îl puteți folosi și pentru a încălzi metalul. Țineți lama cuțitului pe partea laterală a ciocolatei unde doriți să faceți tăietura. Nu apăsați pe cuțit / tăietor sau ciocolata se va rupe. Lăsați căldura metalului să "taie" ciocolata topind-o. Folosiți mai multă ciocolată pentru a lipi soarele / steaua în partea de sus a stâlpului de sprijin. Aranjați restul decorațiunilor ca fiind inspirate pentru a face acest lucru.