Placă Antipasto

Placă Antipasto
Placa Antipasto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $1.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 195 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, prosciutto, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, O Farfurie Grozavă, și Crăciun pe o farfurie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti scufundarea, combinați stafidele și 2 linguri de oțet într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
OțetOțet
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Lăsați să stea 10 minute; scurgere.
3
Așezați stafidele, ricotta și următoarele 6 ingrediente (prin ardei grași) într-un robot de bucătărie; pulsează până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
StafideStafide
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti răspândirea, combinați roșiile, usturoiul, vinetele și ceapa pe o tigaie căptușită cu folie; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
JeleuJeleu
CeapăCeapă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Stropiți cu ulei; se presară cu 1/8 linguriță sare. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați legumele într-un singur strat pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când legumele sunt ușor vezicule și vinetele sunt fragede, amestecând după 10 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți amestecul de legume, 2 linguri de busuioc, 2 linguri de oțet și pastă de hamsii într-un robot de bucătărie; pulsează până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
LegumeLegume
OțetOțet
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Se servește dip și se întinde cu biscuiți și felii de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Pentru LegarePentru Legare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista