Placă Antipasto
Placa Antipasto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $1.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 195 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, prosciutto, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, O Farfurie Grozavă, și Crăciun pe o farfurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti scufundarea, combinați stafidele și 2 linguri de oțet într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 45 de secunde.
Lăsați să stea 10 minute; scurgere.
Așezați stafidele, ricotta și următoarele 6 ingrediente (prin ardei grași) într-un robot de bucătărie; pulsează până se combină bine.
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti răspândirea, combinați roșiile, usturoiul, vinetele și ceapa pe o tigaie căptușită cu folie; aruncați ușor pentru a combina.
Stropiți cu ulei; se presară cu 1/8 linguriță sare. Aruncă pentru a acoperi. Aranjați legumele într-un singur strat pe tigaie.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când legumele sunt ușor vezicule și vinetele sunt fragede, amestecând după 10 minute. Se răcește ușor.
Puneți amestecul de legume, 2 linguri de busuioc, 2 linguri de oțet și pastă de hamsii într-un robot de bucătărie; pulsează până se combină.
Se servește dip și se întinde cu biscuiți și felii de prosciutto.