Placintă cu curcan și umplutură
Turkey 'n' Stuffing Pie durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 522 de calorii , 24 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 2,66 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați unt, mazăre, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 56% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere , pâine de porumb și umplutură de salvie și cotlete ușoare de porc pe umplutură .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, bulionul și untul. Se amestecă umplutura. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-inch uns. farfurie de plăcintă; puse deoparte.
Pentru umplutură, într-o tigaie mare, căliți ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie.
Se presară cu făină până se omogenizează bine. Se amestecă curcanul, mazărea, pătrunjelul, sosul Worcestershire și cimbru. Se amestecă în sos. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Coaceți la 375° timp de 20 de minute. Aranjați fâșii de brânză într-un model de zăbrele peste umplutură.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când brânza se topește.