Placinta de dovleac final cu topping de afine crocante
Placinta de dovleac final cu topping de afine crocante necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 303 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți prăjituri amaretto, nucșoară, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu cartofi dulci cu Topping crocant de afine, Plăcintă de vară "dovleac" cu Topping crocant de Pecan (Vegan), și Turtă dulce cu Topping crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Faceți patiseria: combinați făina, zahărul și sarea într-un bol mare de amestecare.
Adăugați untul și amestecați cu un blender de patiserie sau cu mâinile până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se toarnă apa cu gheață și se lucrează pentru a lega aluatul până se ține împreună fără a fi prea umed sau lipicios. Strângeți o cantitate mică împreună, dacă este sfărâmicioasă, adăugați mai multă apă cu gheață, 1 linguriță la un moment dat. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați-l în folie de plastic și refrigerați-l timp de cel puțin 30 de minute.
Presărați blatul și un sucitor ușor cu făină.
Rotiți aluatul într-un cerc de 10 inci. Rotiți cu grijă aluatul pe știft și așezați-l într-o tigaie de plăcintă de 9 inci. Apăsați ferm aluatul în partea inferioară și laterală, astfel încât să se potrivească strâns. Tăiați excesul de aluat în jurul jantei și prindeți marginile pentru a forma o margine.
Așezați crusta pe o tigaie pentru a prinde orice scurgeri. La frigider până când este gata de umplere.
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Umplere: curățați dovleacul într-un robot de bucătărie cu untul și un vârf de sare. Măsurați 1 1/2 căni de piure într-un bol. Într-un alt castron bateți ouăle și zahărul până când zahărul s-a topit.
Adăugați ouăle în piureul de dovleac și amestecați bine.
Adăugați smântâna, scorțișoara și nucșoara și amestecați bine pentru a combina.
Se toarnă amestecul în coaja de plăcintă și se pune pe raftul inferior al cuptorului.
Ungeți patiseria cu albusul de ou bătut.
Coaceți până când plăcinta este setată, dar încă jiggles ușor, 45 până la 50 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească.
Între timp, puneți pecanele pe o foaie de copt și coaceți-le cu plăcinta timp de aproximativ 10 minute pentru a le prăji.
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească. Dezghețați afinele într-o strecurătoare așezată peste un bol pentru a prinde lichidul.
Puneți prăjiturile, nucile pecan și afinele într-un robot de bucătărie și pulsați-le de câteva ori până când sunt tocate grosier.
Presărați toppingul uniform peste plăcinta răcită și serviți imediat. Refrigerați resturile.
Fotografie de Steve Giralt