Placinta De Dovleac
Această rețetă servește 8. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 428 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți ouă, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul: pulsați făina, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați scurtarea; puls până când dispare, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul arată ca o masă grosieră cu bucăți de unt de dimensiuni de mazăre. Bateți 2 linguri de apă cu gheață și oul într-un bol, apoi adăugați la procesor și pulsați o dată sau de două ori. (Opriți-vă înainte ca aluatul să se adune într-o minge.) Întoarceți-vă pe o foaie de folie de plastic și puneți-o într-un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Rotiți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată (sau între 2 bucăți de hârtie pergament făinată). Ușurința într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 1/2 inch. Îndoiți aluatul în exces sub el însuși și sertizați marginile cu degetele. Străpungeți fundul peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Aliniați crusta cu folie, apoi umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți până când marginile sunt aurii, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta este aurie peste tot, încă 10 până la 15 minute.
Transferați într-un suport pentru a se răci complet.
Bateți dovleacul, zahărul brun, ouăle, jumătate și jumătate, ghimbirul, scorțișoara, ienibaharul și cuișoarele într-un bol.
Se toarnă în crustă; coaceți până când marginile sunt setate, dar centrul tremură, 1 oră până la 1 oră, 15 minute. (Acoperiți marginile crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede.) Se răcește complet pe un raft.