Placinta de ciobani cu crusta de Scallion-branza

Placinta de ciobani cu crusta de Scallion-branza
Rețeta păstorilor plăcintă cu crustă de brânză de Scallion poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 629 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de miel britanic, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă De Păstori Cu Crustă De Foietaj, Cupcakes cu borș, umplutură de plăcintă cu mere, glazură de brânză cremă de scorțișoară și crustă de plăcintă cu brânză Cheddar Moon, și Cel Mai Bun Shepherds Pie!.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-un cuptor olandez sau într-o tigaie adâncă. Rumeniti mielul si carnea de vita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți carnea din tigaie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa în tigaie și sotati până când ceapa este nuanțată maro la margini - aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați morcovii tocați și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ciupercile, piureul de roșii, cimbru, pătrunjel și scorțișoară. Se amestecă și se sotează timp de 2 minute. Apoi, amestecați făina, care va absorbi sucul, apoi amestecați vinul și bulionul de vită. Gustați și adăugați sare și piper, după cum este necesar. Întoarceți carnea în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute până când mielul este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Curățați cartofii, tăiați-i în bucăți mari de dimensiuni uniforme și puneți-i într-o oală cu apă rece și sărată. Aduceți apa la fiert și gătiți cartofii până când sunt fragede, aproximativ 10 minute. (Cartofii se fac atunci când un cuțit poate trece cu ușurință.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Când cartofii sunt gata, scurgeți apa, readuceți-i în cratiță, acoperiți cu o cârpă curată de ceai pentru a absorbi aburul și lăsați-i aproximativ 5 minute. Apoi, adăugați untul și amestecați-le într-un piure. Se condimentează cu sare și piper. Când carnea este gata, lingurați-o într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și nivelați-o cu partea din spate a lingurii. După aceea, întindeți piureul de cartofi uniform peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Presărați scallions deasupra cartofului, împrăștiați brânza peste scallions și coaceți plăcinta până când blatul este crocant și auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista