Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1191 calorii, 13g de proteine, și 59G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de seu de vită, coacăze, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Strawberry Squares-Stilul South Beach, Pește Australian, și Salată De Varză Australiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne tocată: faceți cel puțin o lună înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Tocată
2
Se amestecă împreună primele 15 Ingrediente. Împachetați în borcane sterile de conserve, turnați coniac și sigilați conform instrucțiunilor producătorului borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
1
Așezați făina într-un castron mediu. Faceți bine în centrul făinii și adăugați unt, 1 gălbenuș de ou, zahăr, sare și 2 linguri de apă în fântână. Cu vârful degetelor, amestecați doar aceste ingrediente "bine" împreună, apoi începeți să lucrați în făina din jur, adăugând apă cu gheață după cum este necesar. Odată combinate, frământați de mai multe ori și așezați produse de patiserie pe o farfurie. Se răcește la frigider aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Soiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Tăiați patiseria în jumătate.
4
Rotiți 1 jumătate pentru a se potrivi cu o tigaie de plăcintă de 10 inci. Înțepați peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
5
Tăiați hârtia pergament pentru a se potrivi în interiorul cochiliei de patiserie. Acoperiți pergamentul uniform cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
6
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Îndepărtați hârtia și greutățile. Lăsați patiseria să se răcească.
8
Între timp, întindeți cealaltă jumătate de patiserie, astfel încât să fie suficient de mare pentru a acoperi plăcinta. Umpleți crusta de patiserie răcită cu carne tocată. Acoperiți cu produse de patiserie necoapte, marginile sertizate, glazurați cu gălbenușul de ou rămas și trageți gaura în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Carne Tocată
Soiuri De Ciuperci
Dressing Japonez De Susan Preparat
Drajeuri Perle Albe
9
Coaceți timp de 30 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți plăcinta din cuptor și răciți-o. Înainte de servire, acoperiți cu frișcă și apoi căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie Guma
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Presărați căpșunile cu piper negru pentru a le spori dulceața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional