O porție conține 657 calorii, 21g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână roșii, ardei grași, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Rice a Munee, Guy Fieri ' S Code Red Beverage, și Salată Fieri Farfalle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cerneti impreuna faina si sarea intr-un bol mediu. Amestecați ușor scurtarea în făină până când amestecul este sfărâmicios. Amestecați suficientă apă rece pentru a menține totul împreună. Îngenuncheat sau proces până când se formează o minge netedă, cât mai puțină muncă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se rulează într-o bilă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Scoateți, împărțiți în 2 bile egale și rotiți-le la 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Drape crusta în staniu plăcintă, poke cu o furculiță și se acoperă cu hârtie cerată. Umpleți fundul cu fasole uscată și coaceți coaja de plăcintă timp de 10 minute sau până când crusta se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți și răciți înainte de umplere.
7
Adăugați ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa, ardeii și usturoiul, gătiți până la translucid, dar nu rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați roșiile, gătiți timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10
Scoateți tigaia de pe foc și țineți-o pentru a adăuga la carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Adăugați 2 uncii de brânză elvețiană în coaja de plăcintă pre-gătită, adăugați carne de porc trasă deasupra brânzei elvețiene. Carne de porc trasă de sus cu amestec de sofrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Carne De Porc Trasă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
13
Adăugați elvețianul rămas deasupra cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Așezați șuncă feliată deasupra brânzei elvețiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Felii De șuncă
15
Se amestecă împreună smântâna grea și muștarul și se toarnă deasupra șuncii și apoi se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mustar Preparat, Optional
16
Adăugați crusta de plăcintă deasupra, înfășurați folie de aluminiu în jurul marginilor crustei de plăcintă și coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Scoateți plăcinta din cuptor, lăsați să se răcească și setați timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
18
Adăugați murături feliate în centrul plăcintei, începând din centru și ventilând murăturile în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
19
Adăugați roșii feliate pe inelul exterior al marginii plăcintei, suprapunând murăturile în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20
Tăiați plăcinta și serviți cu dollop de smântână Mojo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
21
Se amestecă în castron și se dă la frigider timp de 1 oră.