Placinta Cu Otet

Placinta Cu Otet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu oțet. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 28 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Întindeți jumătate din aluatul de patiserie (restul de rezervă pentru o altă utilizare) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 12 inci. Puneți aluatul în tigaie și tăiați excesul, lăsând o surplombă de 1/2 inch. Îndoiți consola spre interior și apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a forma o jantă care se extinde la 1/4 inch deasupra tigaiei. Înțepați fundul cochiliei peste tot cu o furculiță și răciți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea este aurie palidă și părțile laterale sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu 8 până la 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Bateți împreună ouăle și 1/4 cană de zahăr într-un castron până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți împreună făina și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru, apoi amestecați în apă și oțet. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați la amestecul de ouă într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă umplutura în cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când se umple straturile din spate ale lingurii și se înregistrează 175 F pe un termometru cu citire instantanee, 12 până la 15 minute. (Nu fierbeți.) Turnați imediat umplutura într-o măsură de sticlă cu 2 căni. Dacă coajă plăcintă nu este gata, se acoperă suprafața de umplere cu o rundă de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F, apoi turnați umplutura fierbinte în coaja de plăcintă coaptă în mijlocul cuptorului și acoperiți marginea crustei cu un scut de plăcintă sau folie (pentru a preveni supra-rumenirea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți plăcinta până când umplutura este setată, 15 până la 20 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un suport. Praf uniform cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista