Placinta Cu Nuca De Artar Cu Splenda

Placinta Cu Nuca De Artar Cu Splenda
Maple Pecan Pie cu Splenda ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.66 pe portie. O porție conține 607 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de amestec de zahăr brun splenda, nuci pecan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Maple Pecan Blondies cu sos de unt de arțar, și Briose cu Pecan de arțar cu glazură de arțar (cu conținut scăzut de carbohidrați) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista