Placinta Cu Crema De Vanilie

Placinta Cu Crema De Vanilie
Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 174 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stevia lichidă, extract de vanillan, lapte de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți cu smântână de cireșe-vanilie cu cremă de vanilie, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 163°. aburiți ușor o tigaie de 9 sau 10 inci cu ulei de pulverizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, făina de pecan, îndulcitorul și praful de copt și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
îndulcitorîndulcitor
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați untul, laptele și vanilia și amestecați cu o lingură mare timp de 1 până la 2 minute. Aluatul va fi rigid și se va jucaasemănător al aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Puneți aluatul în tigaia pregătită și aburiți ușor partea superioară a aluatului cu ulei de pulverizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Întindeți aluatul cu degetele, apăsându-l într-un strat uniform pentru a alinia tigaia. Înțepați fundul și părțile laterale cu o furculiță pentru a preveni bulele și buzunarele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Acoperiți marginile cu folie de aluminiu, apoi coaceți timp de 10 minute. Rotiți tigaia și coaceți timp de 7 minute, apoi îndepărtați folia și coaceți încă 3 până la 5 minute, până când aluatul este ferm la atingere și abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pentru umplutură:pregătiți bucata. Într-o tigaie cu sos greu, combinați laptele și jumătate din Splenda și gătiți la foc mediu-mare până aproape fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
SplendaSplenda
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Între timp, combinați ouăle, Splenda rămasă și făina de migdale și bateți până se amestecă bine. Se amestecă aproximativ o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă și se amestecă pentru a se combina. Apoi, se toarnă încă o pătrime din laptele fierbinte și se amestecă pentru a se combina; acest lucru va încălzi treptat ouăle fără a le coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
SplendaSplenda
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Coborâți focul la mediu, turnați amestecul de ouă și bateți până se amestecă bine. Treceți la o lingură de lemn și gătiți, amestecând încet și constant pentru a preveni arderea și pentru a împiedica ouăle să se coaguleze. De îndată ce amestecul aproape fierbe, cu barbotare constantă, dar blândă, scoateți-l de pe foc. Amestecul se va îngroșa ușor, dar nu la fel de mult ca o cremă tradițională de patiserie; va fi mai mult ca sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați untul, vanilia și stevia lichidă și bateți ușor până când untul se topește și dispare în amestec. Dacă amestecul pare granulat sau cocoloaș, bateți până se omogenizează. Dacă se coagulează, nu vă faceți griji, ci doar scoateți bucățile cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stevia LichidăStevia Lichidă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Lăsați amestecul să se răcească până când puteți atinge exteriorul oalei mai mult de 5 secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Se presară gelatina și se bate pentru a o distribui uniform. La început nu se va dizolva complet, dar pe măsură ce crema se răcește, gelatina se va înmuia și va începe să întărească crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Așezați bine o bucată de folie de plastic peste partea superioară a cratiței pentru a împiedica crema să formeze o piele. După aproximativ 30 de minute, când crema este ușor caldă la atingere, puneți-o la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Scoateți-l din frigider și bateți sau folosiți un mixer electric pentru a bate umplutura până devine pufoasă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Se toarnă în coaja de plăcintă pre-coaptă, întinzându-l într-un strat uniform. Se abureste suprafata cu ulei de pulverizare, apoi se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pana se raceste bine, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Variație: plăcintă cu cremă de nucă de cocos prăjiți ușor 3/4 cană (2,25 oz / 64 g) de nucă de cocos uscată mărunțită neîndulcită (vezi sfat, pagina 150). Rezervați 2 linguri de nucă de cocos și bateți restul în cremă după ce se răcește; pe lângă faptul că oferă textură, aromă și fibre, acest lucru va pufni frumos crema. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă. După ce garnisiți plăcinta cu frișcă, presărați uniform nuca de cocos rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Nucă De Cocos UscatăNucă De Cocos Uscată
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista