Placinta Cu Crema De Ciocolata

Placinta Cu Crema De Ciocolata
Placinta cu crema de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 594 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,57 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr, biscuiți cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Căpșuni și plăcintă cu cremă, și Piersici și cremă de plăcintă baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un procesor de alimente, cookie-uri puls până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați într-un castron mediu; deoparte. Pentru procesor, adăugați migdale și 3 linguri. zahăr și puls până când migdalele au textura de făină grosieră (aveți grijă să nu le macinați în unt de nuci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De NuciUnt De Nuci
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați nuci măcinate în fursecuri și amestecați 6 linguri. unt topit. Apăsați în partea de jos și părțile laterale ale unui 9-in. placă de plăcintă adâncă (crusta trebuie să fie destul de groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Coaceți pe suportul central 15 minute; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți gălbenușurile de ou într-un bol mediu și bateți pentru a amesteca; deoparte. Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecați laptele, 3/4 cană zahăr, amidon de porumb și sare. Aduceți la foc mic, amestecând constant (amestecul va începe să se îngroașe). Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Amestecând constant, turnați 1/2 cană amestec de lapte fierbinte în gălbenușuri de ou, apoi turnați amestecul de lapte de ou în cratiță. Aduceți la foc mic (aproximativ 190 pe un termometru citit instantaneu), amestecând constant cu o lingură de lemn (se va îngroșa vizibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata, vanilia și 2 lingurițe. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Se toarnă umplutura de ciocolată într-un bol de metal mediu, apoi se pune vasul într-un bol mai mare cu gheață și apă rece și se lasă să se răcească 5 minute, amestecând constant, până când umplutura ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă umplutura în crusta pregătită și se acoperă cu folie de plastic, apăsând-o direct pe suprafață (pentru a preveni formarea unei piele). Se răcește până la rece, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Chiar înainte de servire, combinați crema și restul de 1 lingură. zahăr într-un castron răcit. Cu un mixer electric la viteză mare, bateți crema până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Întindeți frisca într-o cupolă groasă peste umplutura de ciocolată. Radeți ciocolata peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista