Placinta cu crema de capsuni a lui DanDan

Placinta cu crema de capsuni a lui DanDan
Placinta cu crema de capsuni a lui DanDan necesita in jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 1199 calorii, 12g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, crema de brânză, crusta de cracare graham și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de brânză, zahărul alb și extractul de vanilie într-un bol mare până se omogenizează. Se amestecă 3/4 cană piure de căpșuni în amestec de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CăpșuniCăpșuni
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți smântâna grea și zahărul cofetarilor într-un vas de sticlă sau metal până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: crema va forma vârfuri ascuțite. Îndoiți frișca în amestecul de brânză cremă până se amestecă uniform; pliați în restul de 1/4 cană de căpșuni feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CăpșuniCăpșuni
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă amestecul de căpșuni în crusta de cracare graham. Se răcește cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
CăpșuniCăpșuni

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista