Placinta Cu Bezea Cu Lamaie Indesata

Placinta Cu Bezea Cu Lamaie Indesata
Placinta cu bezea cu lamaie indesata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă de tartru, disc, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Placinta Cu Bezea Cu Lamaie Indesata, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Lămâi sferturi pe lungime. Feliați lămâile tăiate în cruce cât mai subțire posibil, aruncând bucățile de capăt care sunt doar coaja și miezul. Puneți felii de lămâie într-un castron mare cu zahărul. Aruncați pentru a combina, acoperi și lăsați să stea cel puțin 24 de ore și până la 2 zile la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți un suport pentru cuptor pe cea mai mică treaptă și preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Contor ușor de praf și știft de rulare cu făină, apoi desfaceți aluatul. Cu lovituri scurte de la centru spre exterior, rotiți aluatul într-un 12-in. cerc (aproximativ 1/8 in. gros), rotind 90 după fiecare 3 sau 4 treceri ale știftului pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Transferați aluatul într-un 9-in. Pie pan, lăsându-l să cadă în loc (dacă împingeți sau întindeți aluatul, acesta se va micșora înapoi când este copt). Trim consola la 1/2 in., apoi trageți marginea sub. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Între timp, bateți ouăle întregi și gălbenușul de ou într-un bol mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scurgeți lămâile (rezervarea lichidului) și adăugați felii de lămâie și 1 1/4 cană din lichidul rezervat ouălor. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Se toarnă umplutura în crustă. Acoperiți cu folie și coaceți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Îndepărtați folia, reduceți căldura la 325 și coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Scoateți din cuptor, dar lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Într-un castron mare curat, bateți albușurile de ou, sarea și crema de tartru pentru a crea vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Adăugați zaharuri maronii și granulate și bateți până se formează vârfuri strălucitoare și ferme.
12
Întindeți bezea într-o movilă peste plăcintă fierbinte și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Coaceți până când blatul este umflat și maro profund, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Lăsați să se răcească complet, cel puțin 3 1/2 ore.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista