Placinta cu bezea cu ciocolata a mamei
Mama ' s ciocolata bezea plăcintă este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 32%. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie. Se amestecă treptat în lapte. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la mediu scăzut; gătiți și amestecați încă 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă aproximativ o cană din umplutura fierbinte în gălbenușurile de ou; se amestecă înapoi în cremă. Întoarceți cratița la căldură și aduceți la fierbere ușoară. Gatiti si amestecati 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă depunerea fierbinte în crustă.
Într-un castron curat, bateți albușurile cu cremă de tartru până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul și continuați să bateți până când este rigid și lucios.
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, etanșând bezea la crustă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 12 până la 15 minute, sau până devin aurii.